недеља, 18. јул 2010.

Slimline soft gel


Формулата на овој производ е направена од магични билки кои се употребуваат илјадници години за промовирање на убавината и губењето на вишокот тежина. Овој производ е создаден од екстракти од природни билки во вид на софтгел капсули.

Опис на производот:

Slimline soft gel капсулите содржат различни видови билки кои овозможуваат слабеење на природен начин ,а тоа се Xian Xian cao, Jobs tears, Аrtemisia dracunculus, Psyllium Husk, Bamboo Shoot и lotus leaf. Овој производ е произведен со помош на современа биотехнологија чија функција теоретски би можела да се објасни на следниот начин:

1. Ја попречува активноста на липазата на гастро-интестиналниот тракт, со што го оневозможува апсорбирањето на маснотиите од внесената храна. Овој ефект е прикажан во форма на прочистување на гастро-интестиналниот тракт од масти и маснотии, така што настанува нивно исфрлање во количество еднакво на она што е внесено со храната
2. Се подобрува метаболизмот и основниот метаболички сооднос (BMR) на масти, што значи дека се зголемува потрошувачката енергија на телото. Мастите се разлагаат во телото во топлина, јаглероден диоксид и вода.
3.Овој производ не само што може да ги намали непотребнитемаснотии, туку исто така е дополнет со многу видови на амино киселина и елементи како бакар, железо, фосфор, калциум, калиум, цинк и селен, кои помагаат во обновувањето на клетките и елиминирањето на токсините.
4.Воедно, ги активира телесните клетки и прави биланс на клеточната микроциркулација елиминирајќи ги акумулираните токсични елементи. Така ја поседува уникатноста на слабеењето, елиминирање на токсините и стабилизиција и адаптација на финкцијата на мастите во организмот.

Механизми на делување

1.Намалување на апетитот
2.Согорување на калориите
3.Забрзување на метаболизмот
4.Зголемување на енергијата
5.Веднаш делува уште со првата земена капсула
6.Ослободување на масните наслаги наталожени на најпроблематичните делови на телото

Причини за губење на вишокот тежина:

Директно го намалува апетитот. Дава чувство на исполнетост и не го попречува нормалното внесување на дневните хранливи состојки. Земете една капсула наутро пред или после доручек и нема да се чувствувате гладни цел ден. Не мора повеќе однапред да ги планирате вашите диетални оброци

Ефективно ги абсорбира маснотиите од храната и ги исфрла од телото, во количество еднакво на она што е внесено со храната

Ги разградува наталожените масни наслаги. Ја зголемува АТП циркулацијата со што го подржува процесот на разградување на вишокот масти. Содржи активен липолизен ензим, кој ги разградува масните наслаги на струкот,
стомакот и бедрата, затоа и слабеењето е таргетирано онаму каде што има најмногу вишок.

Ја зголемува потрошувачката енергија на телото. При разградувањето на масните наслаги мастите ги претвора во енергетско гориво за организмот
Врши детоксификација. Ја активира микроциркулацијата на клетките елиминирајќи ги акумулираните токсични елементи .

Земете само една софтгел капсула на ден и за 30 дена ќе имате неверојатна промена на вашата фигура! Овој производ помага ефикасно, брзо и едноставно да ослабеeте.

Делува подеднавко добро и кај мажи и кај жени.
Нема повраток на загубената тежина откако ке заврши процесот на конзумација .
Препорачливо е да се конзумираат три месеци: на крајот на третиот месец вашиот систем ја памети дозата на масни наслаги кои ви остануваат, така да телесната тежина не се менува по завршување на процесот на конзумација. Ова е безбеден диетален суплемент, без никакви контраиндикации по вашето здравје.
Спецификација: 650 мг x 36 капсули/кутија
Употреба и дозирање: еднаш дневно по една капсула на ден, 15 минути пред или после доручек сo 350-500мл вода
Наменето за: возрасни од 18 до 65 години старост
Чување: Во ладни, суви и темни простории
Капсулите не предизвикуваат дијареја. Производот е додаток на вообичаената исхрана и не може да замени храна. Не е наменет да дијагнозира, третира, лечи ниту превентивно да делува на било каква болест.

Внимание: Не употребајте повеќе од една капсула дневно.
Овој производ не е наменете за деца, трудници и доилки

Непожелно е да ги користат производите:
1. Пациенти со дијагнозиран дијабетис
2. Пациенти со дијагнозирани кардиоваскуларни болести, хипертензија и церебрални болести (преживеан инфаркт или мозочен удар)
3. Пациенти со дијагнозирани психози, конзументи на дрога или алкохоличари;
4. Пациенти со дијагнозиран хипертироизам, отежната работа на црниот дроб и бубрезите;
5. Пациенти со дијагнозирана проширена простата или глауком
*Одговорноста за користење на овој производ како и секој друг диететски додаток на исхрана е на оној кој го конзумира. Ако имате некои нејаснотии најдобро е да се консултирате со вашиот доктор пред употребата на производот.

Слим Лајн Клуб е создаден како резултат на нашите напори и стремежи за остварување на доброто здравје, витката фигура и општата благосостојба на телото и духот. За таа цел развивме и понудивме комплетна програма за слабеење и постигнување на добросостојба на целиот организам:
• Слимлјан програма од диететски производи за слабеење
• Слимлајн производи за подобар имунитет
• Слимлајн производи за унапредување на сексуалното здравје ,
• Слимлајн тренинг систем
• Слимлајн диети
Знаеме дека постигнувањето на доброто здравје е условено од исхраната, физичката активност, стресот, социјалната средина и генетскиот фактор.
Иако ни се чини дека ова се фактори врз кои тешко можеме да влијаеме и да ги промениме, ние Ве уверуваме дека навистина е возможно со помош на Слимлајн производите да постигнете витка линија , подобар имунитет и подобро здравје. Многу наши конзументи имаат одлични резултати и сведоци сe за ефикасноста и квалитетот на нашите производи.